Home > Afvallen Leeuwarden

Afvallen Leeuwarden

.

Afvallen bij Spectrum Sport Leeuwarden: bewegen, voeding en gedrag

Afvallen doe je niet door minder te eten maar door slimmer te eten, goed te bewegen en te kijken naar je eigen gedrag. Gemiddeld genomen zijn we minder gaan bewegen en makkelijker gaan eten. Overgewicht neemt fors toe de laatste tijd en zal alleen maar toenemen in de toekomst.

Geen strenge diëten

Minder eten is nooit de oplossing. Strenge diëten worden bijna nooit volgehouden. Kijken naar welk gedrag aan ten grondslag licht aan het overgewicht en kleine stapjes nemen kunnen op de lange termijn grote effecten hebben. Eten is emotie waarbij er samen gekeken dient te worden welke emotie bij welk eetpatroon past. Inzicht is daarbij misschien wel het meest belangrijk. Stapje voor stapje het eetpatroon aanpassen is een van de pijlers van afvallen. Samen met een dietist wordt gekeken welk patroon het beste passend is.

Slimmer bewegen

Tegenwoordig brengen we het grootste gedeelte van de dag passief door: in de auto, in de lift, zittend voor de computer en ’s avonds zittend voor de televisie. Bewegen zorgt ervoor dat de energie wordt verbruikt. Niet altijd is sporten noodzakelijk om meer in beweging te komen. Samen met een lifestyle coach wordt in kaart gebracht welk beweegpatroon het beste past.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Spectrum Sport

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Spectrum Sport, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!