Home > Bedrijfsfitness Leeuwarden

Bedrijfsfitness Leeuwarden

.

Bedrijfsfitness bij Spectrum Sport, begeleid en belastingtechnisch voordelig

Is jouw bedrijf aangesloten bij bedrijfsfitness? Dan is het mogelijk om met belastingvoordeel bij Spectrum Sport Leeuwarden te komen trainen. YinYoga of Smallgroup training? 2x per week trainen onder begeleiding is mogelijk. De korting kan al snel oplopen tot wel 40% op je abonnementskosten.

 Je weet dat sporten kan helpen om gezond te blijven. Je wordt er fit en gezond van, de totale weerstand neemt toe en daarbij neemt dan ook je algeheel welbevinden toe. Misschien schrik je van de kosten van een sportabonnement of heb je nog niet de juiste plek gevonden om te gaan trainen. Misschien heb je al een sportabonnement en wil je hier graag op besparen. In al deze gevallen zou het bedrijfsfitnessplan iets voor jou kunnen zijn.

Is jouw werkgever aangesloten bij bedrijfsfitness plan? Vraag bij je P&O’er of kijk op www.bedrijfsfitnessnederland.nl of jouw werkgever is aangesloten. Veel werkgevers in Nederland doen mee dus de kans is groot dat ook jouw werkgever erbij zit. Bespaar op je abonnementskosten. Je voordeel kan al snel oplopen tot 40% op het maandelijkse abonnementsgeld.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Spectrum sport !

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!