Home > Senioren fitness Leeuwarden

Senioren Fitness Leeuwarden

.

Senioren training Spectrum Sport, uitdagend op elk niveau

Senioren training is een gezellige training onder begeleiding van een gespecialiseerde sportinstructeur. 2x per week is er een mogelijkheid om onder begeleiding aan de eigen doelstellingen te trainen of gewoon voor de gezelligheid. Na elke training is er namelijk ruimte om met elkaar een kopje koffie te drinken.

Belangrijk om in beweging te blijven

Juist bij ouder worden is het belangrijk om in beweging te blijven. De spieren optimaal en krachtig te houden en de botten en gewrichten uit te dagen. Naarmate we ouder worden neemt de spierkracht af en worden de gewrichten stijver. Juist door te bewegen en het lichaam uit te dagen is het mogelijk om sterker en soepeler te blijven. Hierdoor wordt het valgevaar duidelijk verminderd.

 Voordelen van Senioren training:

ü  Gezelligheid en gelijkgestemden

ü  Valneiging wordt verminderd

ü  Sterkere spieren en botten

ü  Soepelere gewrichten

Senioren training en gezondheid

Door te kijken naar het eigen niveau is het voor iedereen mogelijk om te komen trainen. De gespecialiseerde sportinstructeur heeft jarenlange ervaring met het trainen bij senioren. Hierdoor is het mogelijk om in een groep specifieke accenten per persoon te leggen. De oefeningen zijn uitdagend en passend bij de persoon. Hierdoor is het mogelijk om elk individu mee te laten trainen.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Spectrum Sport!

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Spectrum Sport, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!