Home > Bootcamp Leeuwarden

Bootcamp Leeuwarden

.

Spectrum Bootcamp Leeuwarden, lekker buiten sporten

Wil je lekker buiten sporten en effectief resultaten boeken? Denk dan eens aan Spectrum Bootcamp Leeuwarden. Deze populaire full-bodyworkout is een mix van cardio-oefeningen en krachttraining. Zo train je jouw spierkracht en uithoudingsvermogen. Ook merk je al snel dat je souplesse en explosiviteit verbeteren.

Voordelen van Spectrum Bootcamp Leeuwarden

  • hoge mate van calorie- en vetverbranding
  • zeer gevarieerde training, altijd weer anders
  • werk aan de uithoudingsvermogen en kracht
  • training in groepsverband bevordert prestaties
  • buiten trainen is gezond en ontspannend

Waarom kies je voor bootcamp bij Spectrum Leeuwarden?

✓ Kleinschalige groepen

Net als bij onze andere sporten kiezen wij ook bij bootcamp voor kleinschalige groepen. Zo kunnen onze bootcamptrainers alle deelnemers de persoonlijke aandacht bieden die zij verdienen.

✓ Gespecialiseerde trainers

Al onze bootcamptrainers zijn gespecialiseerd in deze tak van sport. Zij hebben bovendien kennis van medische zaken en bewegingswetenschappen zodat zij de trainingen op professionele wijze kunnen leiden en de deelnemers optimaal kunnen begeleiden.

✓ Gevarieerde trainingen

De trainingen van Spectrum Bootcamp Leeuwarden zijn zeer gevarieerd. Elke training is weer anders en dat houdt het sporten leuk en aantrekkelijk.

Veelgestelde vragen bij Spectrum Bootcamp Leeuwarden

Voor wie is bootcamp geschikt?

Voor iedereen: mannen en vrouwen van jong tot oud, ongeacht je kracht en conditie. Bij Spectrum Leeuwarden kan iedereen die dat leuk vindt op eigen niveau bootcampen. Op welk niveau je ook bootcampt, door middel van krachttraining en cardio-oefeningen werk je aan verbetering van je conditie, kracht en explosiviteit.

Hoe is bootcamp ontstaan?

Eigenlijk is bootcamp gebaseerd op militaire trainingen. Het grootste verschil is dat je bij ons niet op een bepaald niveau hoeft te presteren. Integendeel, met bootcamp willen wij lekker buiten sporten juist voor iedereen leuk en aantrekkelijk houden. Vooral het samenwerken tijdens het sporten biedt onze deelnemers veel plezier en voldoening.

Waaruit bestaat een training bij Spectrum Bootcamp Leeuwarden?

Onze bootcamp-trainingen bestaan onder meer uit hardlopen, krachtoefeningen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Je traint heel gevarieerd met bijvoorbeeld kettlebells, medicine balls en klimrekken. Door de variatie in oefeningen train je jouw hele lichaam. Daarom is bootcamp van Spectrum Leeuwarden met recht een full-bodyworkout.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Spectrum Sport!

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Spectrum Sport, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!