FITTEST

.

Wil je weten of Spectrum Sport bij jou past? Vul de fittest hieronder in en we nemen snel contact met je op!

 
Fitness

Bij Spectrum Fitness Leeuwarden sport je veilig en onder begeleiding om jouw doelen te halen. Onze trainers zijn gespecialiseerde sportinstructeurs in verschillende disciplines, onder meer op het gebied van medische training.

Fysiotherapie

Bij Spectrum Leeuwarden Fysiotherapie  vind je alle specialisaties onder één dak. Wij bieden brede fysio-zorg om jou doelgericht verder te helpen, om welke klacht(en) of aandoening(en) het ook gaat. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten en trainers met kennis van medische therapie en bewegingswetenschappen werken nauw samen.

Yoga

Op zoek naar Yoga in Leeuwarden? Je vindt het bij Spectrum Leeuwarden. Je kunt bij ons terecht voor YinYoga, een een rustige vorm van beweging die zorgt voor souplesse en ontspanning. Dit maakt YinYoga Leeuwarden enerzijds laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen en anderzijds effectief bij zowel lichamelijke en geestelijke klachten of gevoeligheden.

Past Spectrum Sport ook bij jou?

Kom sporten bij Spectrum Sport en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben zelfs de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van fitness tot onze beschikking.