Home > Fysiotherapie Leeuwarden

Fysiotherapie Leeuwarden

.

Fysiotherapie Leeuwarden voor begeleiding, herstel en preventie

Bij Spectrum Leeuwarden Fysiotherapie  vind je alle specialisaties onder één dak. Wij bieden brede fysio-zorg om jou doelgericht verder te helpen, om welke klacht(en) of aandoening(en) het ook gaat. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten en trainers met kennis van medische therapie en bewegingswetenschappen werken nauw samen. Binnen één traject krijg je alle begeleiding en zorg die nodig is voor jouw herstel of preventie.

Actuele kennis van de nieuwste ontwikkelingen in fysiotherapie

Elk mens is anders en elk lichaam reageert anders op klachten en therapie. Dankzij steeds nieuwe en verdergaande – wetenschappelijke – inzichten worden fysio-behandelingen steeds effectiever en de resultaten steeds beter. De therapeuten van Spectrum Leeuwarden Fysiotherapie  blijven zich continu verdiepen in actuele kennis op het gebied van het menselijk lichaam.

De specialisaties van Spectrum Leeuwarden Fysiotherapie

Om jou de beste zorg te kunnen bieden, biedt Spectrum Leeuwarden Fysiotherapie  vele specialisaties onder één dak. Wij zijn breed gespecialiseerd omdat veel mensen klachten op meerdere gebieden hebben. Dan kunnen wij meerdere disciplines inzetten om jou de beste doelgerichte behandeling te geven. Onze fysio-disciplines: 

  • algemene fysiotherapie
  • sportfysiotherapie
  • geriatrische fysiotherapie
  • arbeidsfysiotherapie
  • bekkenfysiotherapie
  • fysiotherapie bij stressgerelateerde klachten
  • fysiotherapie bij psychosomatische klachten

De behandelingen van Spectrum Leeuwarden Fysiotherapie

De behandelingen van onze fysiotherapeuten kunnen verschillende doelen hebben. Soms gaat het om herstel of verbeteren van beweeglijkheid. In veel gevallen helpen wij mensen bij het leren leven met een beperking, kwaal of aandoening. Daarbij werken wij er met elkaar aan om je te leren functioneren in het dagelijks leven of op je werkplek. Samen met jou zoeken wij altijd naar manieren om goed en beter te kunnen (blijven) functioneren.

Plus-gecertificeerde fysio Leeuwarden

Spectrum Leeuwarden Fysiotherapie  heeft een Pluscertificering. Hiermee onderscheiden wij ons in de regio. Onze plus-certificering is een waarborg van kwaliteit en continuïteit. De basis van onze behandelingen is wetenschappelijk onderzoek, waardoor onze behandelingen langdurig resultaat hebben. 

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Spectrum Sport

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Spectrum Sport, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!